Kelebián mutatkoztak be a Magyar Összefogás jelöltjei | Magyar összefogás Skip to main content
Kelebián mutatkoztak be a Magyar Összefogás jelöltjei

Kelebián mutatkoztak be a Magyar Összefogás jelöltjei

A Márton Áron Közösségi Házban megtartott találkozón olyan témákkal foglalkoztak, mint: Milyen lehetőségek vannak a nemzet további építésére? Mi járul hozzá a magyarok megmaradásához Vajdaságban?

A Magyar Összefogás már bizonyított, a nemzeti tanácson belül tartalmas négy év áll mögötte - mondta Dolinszky Gábor Kelebián. A jelölt most is az MNT tagja. Azt mondja, kézzelfogható eredményeket mutathatnak fel a múltban és a jelenben, és remélhetőleg így lesz ez a jövőben is. Szerinte a vajdasági magyarság volt, van és lesz.

Dolinszky Gábor, jelölt, Magyar Összefogás: „Bármennyire is erős az elvándorlás, a kivándorlás, amelyik gazdasági célzatú, alapú, én úgy gondolom, hogy a vajdasági magyarság igenis erős. Tehát, ha megfogyatkozva is, de erős, és tud építkezni, tud jövőt teremteni.”

Ábrahám Csilla jelöltként kiemelte, a Magyar Összefogás nem csak ígérget, a gyakorlatban is megvalósítja a terveit. „Azért álltam az ügy mellé, mert az elmúlt időszakban a Magyar Összefogás listájának szereplői a Magyar Nemzeti Tanácsbeli munkájukban olyan eredményeket tettek le az asztalra, amelyeket nem lehet elvitatni, nem lehet félreértelmezni, és soha ilyen nagy támogatást nem élveztek a vajdasági magyarok sem az anyaország részéről, sem a szerb kormány részéről.”

Egységben az erő, össze kell fogni, együtt kell gondolkodni, hogy megmaradjon a vajdasági magyarság és építkezzen - hangzott el a közösségi találkozón.

Pannon RTV

Valasztasi program